Babagan Kita

Dongguan Yingjia Electronic Technology Co., Ltd didegaké ing 2013, utamane melu perekam data plancongan kendaraan kamera mobil, 360 derajat perekam data lelungan kendaraan, perekam tersembunyi, perekam van, pandhu arah GPS, proyektor LED lan riset lan pangembangan produk elektronik liyane , produksi, penjualan kanggo integrasi perusahaan teknis sing dhuwur lan anyar, kita duwe tim r & d dhewe, produk wis diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat, Amerika Utara, Asia kidul-wétan lan negara-negara liyane. LOGO bisa disesuaikan kanggo para pelanggan. Produk khusus kanthi desain manusiawi: sesanti wengi hd, rekaman kaping pindho sadurunge lan sawise, papat ngawasi trek truk, ngawasi night vision sing dipasang kanthi kendaraan tanpa cahya lan fitur liyane.

Perusahaan iki jembaré 3000 meter persegi lan duwe 150 karyawan, 20 anggota tim r & d lan 10 personel layanan pelanggan. Perusahaan kasebut duwe departemen r & d, departemen perakitan, Departemen kemasan, Departemen QC, departemen penyimpanan, departemen penjualan lan departemen layanan pelanggan.

Produk umume digunakake ing: kabeh jinis mobil, truk, motor.

Produk kasebut entuk sertifikasi merek dagang

Perusahaan iki duwe 5 lini produksi.

Produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan negara liyane, dodolan tahunan 50 juta unit.

Sadurunge didol: saben mesin kudu lulus tes penuaan sing ketat, wektu tes ngluwihi 12 jam, njamin kualitas;

Layanan purna jual: nyedhiyakake layanan jaminan kualitas.