Babagan awake dhewe

Dongguan surplus nyopir teknologi elektronik co., LTD., Didegaké ing taun 2013, umume melu perekam data perjalanan kendaraan kamera mobil, 360 derajat perekam data lelungan kendaraan, perekam tersembunyi, perekam van, pandhu arah GPS, proyektor LED lan produk elektronik liyane riset lan pangembangan, produksi, penjualan kanggo integrasi perusahaan teknis sing dhuwur lan anyar, kita duwe tim r & d dhewe, produk wis diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat, Amerika Utara, Asia kidul-wétan lan negara-negara liyane. LOGO bisa disesuaikan kanggo pelanggan Produk khusus kanthi desain manusiawi: visi wengi HD, rekaman kaping pindho sadurunge lan sawise, papat ngawasi trek truk, ngawasi night vision sing dipasang kendaraan tanpa cahya lan fitur liyane. Perusahaan iki jembaré 3000 meter persegi lan duwe 150 karyawan, 20 r & d anggota tim lan 10 personel layanan pelanggan. Perusahaan kasebut duwe departemen r & d, departemen perakitan, Departemen kemasan, Departemen QC, departemen panyimpenan, departemen penjualan lan layanan pelanggan. Produk umume digunakake ing: kabeh jinis mobil, truk, motor. Produk kasebut entuk sertifikasi merek dagang Perusahaan duwe 5 lini produksi. Produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan negara liyane, penjualan tahunan 50 juta unit. Sadurunge didol: saben mesin kudu lulus tes penuaan sing ketat, wektu tes ngluwihi 12 jam, njamin kualitas; Sawise- layanan sales: nyedhiyakake layanan jaminan kualitas.

Enquiry Kanggo Pricelist
Kirim Enquiry: Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, monggo tinggalake email sampeyan lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.

Warta

Pangowahan sejarah pandhu arah mobil

Pangowahan sejarah pandhu arah mobil

01 09,2021

Kanthi popularitas mobil pribadi lan paningkatan modhe plancongan kayata tur mandhiri, pandhu arah mobil saya saya popul......

Waca Luwih
Pambuka fungsi perekam nyopir mobil

Pambuka fungsi perekam nyopir mobil

01 09,2021

Ana akeh fungsi perekam data nyopir: Kaping pisanan, kacilakan kasebut bisa pulih. Kapindho, nyopir lemes bisa dihindari......

Waca Luwih
Apa wae lingkungan sing bisa digunakake proyektor?

Apa wae lingkungan sing bisa digunakake proyektor?

01 09,2021

1. Jinis teater omah: Ciri khas yaiku padhang udakara 2000 lumen (kanthi pangembangan proyeksi, jumlah iki saya akeh, la......

Waca Luwih