Pangowahan sejarah pandhu arah mobil

2021/01/09

Kanthi popularitas mobil pribadi lan paningkatan modhe plancongan kayata tur mandhiri, pandhu arah mobil saya saya populer karo pamilik mobil, lan malah dadi "gaman" sing dibutuhake kanggo lelungan sawetara wong. Akeh pamilik mobil nganggep aman yen bisa lelungan, apamaneh nalika lelungan adoh. Apamaneh saiki, amarga Internet Kendaraan digunakake luwih akeh ing urip kita, pandhu arah dadi luwih trep lan ngrawat.


Iki ora mung ngerti tujuane, nanging uga bakal nuduhake tujuane nalika sampeyan ora ana, lan apa sing kudu sampeyan ngerteni, kayata sampeyan lagi mlaku-mlaku, bakal menehi wektu yen sampeyan bakal alon-alon kanggo mesthekake dhewe Aman lan aja nglanggar undang-undang lalu lintas sekaligus.

Apa owah-owahan sejarah sing kedadeyan ing pangembangan sistem navigasi mobil nganti saiki? Seri cilik ing ngisor iki bakal dituduhake karo sampeyan miturut timeline.


Saka peta gulung ing taun 1921 nganti pandhu arah kendharaan otonom tanpa kendharaan ing China saiki, pangembangan sistem informasi navigasi nggawa siswa udakara satus taun.


1921

Nyatane, ing wiwitan pandhu arah mobil, pandhu arah mung adhedhasar peta.

1932

Wong ngerti yen nggulung peta ing bangkekan tangan ora trep tinimbang dilebokake ing dashboard. Mula, Daly ngluncurake sistem navigasi sing diarani "Iter-Auto", sing bisa dilebokake ing dashboard mobil kanggo mbentuk peta gulung. Sistem kasebut uga dilengkapi garis sambungan mobil kanthi otomatis nampilake peta lokal nalika nyopir.

Ing taun 1960
Iki minangka taun sing kebak pinunjul sejarah. Amerika Serikat sukses ngluncurake sistem satelit navigasi orbit pertama ing donya, jenenge "1B transit". Ing sawetara taun sabanjure, satelit transportasi liyane katon siji-siji.
Sistem kasebut digunakake ing taun 1964. Tata surya digunakake kanggo nampa sinyal radio lan menehi dhukungan navigasi kanggo kapal selam polar ing Apple Navy. Bisa mbantu pesawat ruang angkasa kanggo nemtokake posisi saiki, gumantung karo satelit ing ndhuwur pesawat ruang angkasa, nanging jumlah satelit nalika semana, sinyal kasebut asring ilang.
1966
Ing taun kasebut, Kantor Penelitian Motors Umum Nasional mindhah sistem informasi navigasi menyang mobil, lan nggawe sistem manajemen pitulung navigasi kanggo siswa sing ora gumantung karo satelit Tionghoa, sing diarani "DAIR".
Piranti nggawa iki duwe pusat manajemen layanan perusahaan lan nyedhiyakake rong saluran teknologi komunikasi. Bisa dianyari kanthi sinyal radio sing gumantung karo lampu indikator pinggir dalan kanggo entuk ilmu babagan jaringan transportasi China. Magnet sing dipasang ing dalan bisa "ngaktifake" kabar swara babagan metu lan wates kacepetan pangembangan saiki. Driver bisa milih utamane gumantung karo stasiun navigasi rute sing cedhak kanggo njupuk informasi data navigasi. Sanalika, dheweke uga butuh kertu doyo kanggo tumindak minangka panah arah (kiwa, nengen utawa lurus), kanthi efektif mbantu sopir supaya bisa kerja kanthi lancar supaya bisa tekan papan sing dituju.
1977
Kantor Penelitian Angkatan Laut AS ngluncurake satelit NTS-2, mbukak dalan kanggo tekane GPS NAVSTAR.
1981
Wahana sing dipandu otomatis pertama ing donya lair.
Utamane, nggunakake giroskop helium internal kanggo ndeteksi gerakan rotasi kendaraan, tinimbang piranti pos satelit modul pos A.S. Sanalika, gir servo khusus dipasang ing omah girboks kanggo menehi umpan balik kanggo njaga posisi lan kacepetan kendharaan, supaya kendaraan bisa nampilake posisine ing peta tetep.
1985
Etak didegake dening Humph lan duwe sistem navigasi kanthi tampilan peta vektor kanthi otomatis muter nalika mobil muter, saengga tujuan bisa ditampilake ing sisih ndhuwur peta. Nalika semana, basis data perusahaan sing gedhe narik kawigatosan.
Udakara taun 2000
Nganti sawetara, satelit GPS mung diidini ing taun 1980an. Nanging, udakara taun 2000, pamrentah AS pungkasane mandheg mbatesi panggunaan GPS kanthi selektif lan mbukak data posisi global sing akurat kanggo pangguna sipil lan komersial ing saindenging jagad.
taun 2002
Kanthi pangembangan lan peningkatan fungsi sistem ponsel cerdas China Mobile, perusahaan kayata TomTom bisa mutusake nggawe lan nggunakake aplikasi teknologi navigasi seluler. Dadi perusahaan ngluncurake navigator kanggo PDA, lan ngonfigurasi basis lan panrima GPS kanggo mbantu siswa nemokake lokasi kasebut.
taun 2013
Sistem navigasi mobil wis dikembangake nganti tartamtu, lan tampilan head-up kanthi alami dadi lapangan anyar sabanjure kanggo mujudake pangembangan pasar teknologi navigasi. Dadi Pioneer ngluncurake sistem NavGate dhewe. Sistem piranti lunak iki dirancang kanggo nyedhiyakake tingkat pengaruh tartamtu saka layanan navigasi kasunyatan sosial virtual. Layar proyeksi tembus gedhe dipasang ing posisi sunshade mobil kanggo nampilake bidang visi driver. Gambar overlay ing njero.
Mbesuk
Kanthi perkembangan ilmiah lan teknologi sing cepet, pandhu arah siji tombol, navigasi kontrol swara, jaringan mobil lan sinkronisasi ponsel minangka pituduh pangembangan navigasi mobil ing mbesuk.