Pambuka fungsi perekam nyopir mobil

2021/01/09

Ana akeh fungsi perekam data nyopir:
Kaping pisanan, kacilakan kasebut bisa pulih.
Kapindho, nyopir lemes bisa nyingkiri. Rekaman nyopir bisa nyathet wektu nyopir driver. Sawetara perekam duwe fungsi pangeling. Yen wis kesel, sampeyan bisa ngelingake sing duwe supaya ora kesel.
Sing nomer telu yaiku berperan penting kanggo ngawasi keamanan. Perekam nyopir ngawasi kahanan mobil kapan wae. Gabungan karo remot kontrol jaringan, yen barang ing mobil dicolong utawa mobil ilang, printah sistem bisa digunakake kanggo motret njero lan njaba mobil kanthi otomatis kanggo menehi pitunjuk kanggo ngrampungake kasus kasebut.
Nalika ndeleng iki, akeh kanca sing bakal takon, kepiye carane nginstal recorder nyopir iki? Oke, ayo ngomong babagan cara nginstal perekam nyopir.
Temtokake dhisik lokasi instalasi perekam. Perekam nyopir umume dipasang ing tengah kendharaan, sing luwih kondusif kanggo kondisi nyetir rekaman.
Kapindho, lebokake kertu memori menyang slot kertu perekam data nyopir, lan instal perekam nyopir pengaruh menyang posisi sing cocog. Saiki umume recorder nyopir umum bisa diinstal ing kaca spion mobil.
Sabanjure, sampeyan kudu ngrencanakake arah rute kanggo dash cam.
Kabel perekam nyopir: atap â † ’Sokongan kooperatif â †’ baffle â † ’soket korek. Yen baris cukup dawa, sampeyan uga bisa mlaku saka sisih ngisor pedal penumpang menyang pitunjuk rokok.
Pungkasan, lebokake colokan listrik perekam nyopir menyang korek api mobil Cina, uripake tampilan perekam nyopir kita, atur wektu, rekam, lan simpen informasi nganyari teknis, lan lingkungan instalasi wis siyap. Banjur, pamilik lan kanca bisa milih nyopir rong puteran kanggo nyoba lan nganalisa manawa perekam bisa ngatur karya kanthi normal.
Yen kanca rumangsa ora duwe katrampilan tangan sing kuwat lan wedi yen instalasi bakal ngrusak kendharaan, sampeyan bisa milih toko 4s kanggo ndandani kendaraan, utawa toko ndandani mobil sing luwih dikenal. Sampeyan uga bisa menyang recorder nyopir nalika tuku nalika nyopir recorder, sampeyan instal kanthi langsung. Ngirit wektu lan masalah.