Apa wae lingkungan sing bisa digunakake proyektor?

2021/01/09

1. Jinis teater omah: Ciri khas yaiku padhang udakara 2000 lumen (kanthi pangembangan proyeksi, jumlah iki saya akeh, lan kontras kasebut luwih dhuwur), lan rasio aspek layar proyeksi umume 16: 9. Macem-macem port video lengkap, cocok kanggo muter film lan TV definisi tinggi, cocog kanggo pangguna ing omah.
2. Proyektor e-commerce portebel: Umume, proyektor sing bobote kurang saka 2 kilogram bisa ditemtokake minangka proyektor portebel kanggo bisnis. Bobot produk iki bisa dibandhingake karo pangembangan komputer notebook sing lancip lan entheng. Kauntungan saka proyektor portebel kanggo sistem bisnis yaiku ukuran cilik, bobot entheng, lan mobilitas sing kuat. Iki minangka sulih kanggo proyektor slide tradisional lan proyektor ukuran gedhe lan medium. Gabungan notebook utawa komputer tipis lan entheng karo proyektor portebel bisnis yaiku bisnis Internet seluler. Pilihan pertama kanggo pangguna perusahaan kanggo nganalisis model bisnis perusahaan seluler.
3. Proyektor konferensi pendidikan: umume dipanggonke ing sekolah lan aplikasi korporat, nggunakake resolusi mainstream, padhang udakara 2000-3000 lumen, bobot sedheng, disipasi panas sing apik lan anti debu, cocog kanggo instalasi lan gerakan jarak cendhak, antarmuka fungsional sing sugih, gampang dijaga , Kinerja biaya tinggi, cocog kanggo tuku akeh lan panggunaan populer.
4. Proyektor rekayasa mainstream: Dibandhingake karo proyektor biasa, proyektor teknik duwe area proyeksi sing luwih gedhe, jarak sing luwih dawa, lan padhang sing dhuwur, lan umume ndhukung mode multi-lampu, sing bisa ngatasi luwih gedhe lan multi-mesin Lingkungan instalasi yaiku cocog banget kanggo pendhidhikan, media, pamrentahan lan lapangan liyane.
5. Proyektor teater profesional: Proyektor jinis iki luwih nggatekake stabilitas, negesake tingkat kegagalan sing kurang, kinerja disipasi panas, fungsi jaringan, lan kemudahan panggunaan. Mesthine, kanggo adaptasi karo macem-macem aplikasi profesional, fitur sing paling penting kanggo proyektor yaiku kecerahan sing dhuwur, sing umume bisa tekan luwih saka 5.000 lumen, lan sing paling dhuwur bisa ngluwihi 10.000 lumen. Amarga ukurane gedhe lan bobote abot, umume digunakake kanggo keperluan khusus, kayata bioskop, museum, aula kutha lan area umum. Uga bisa digunakake kanggo ngawasi lalu lintas, pusat komando keamanan umum, pusat kontrol lalu lintas geni lan udara, lsp.
6. Ngukur proyektor: Proyektor iki beda karo jinis proyektor sing kasebut ing ndhuwur. Dheweke diarani proyektor kontur ing wiwitan. Kanthi nggedhekake panguwasa grating, proyektor dilengkapi penggaris parut presisi tinggi, uga diarani proyektor pengukur. Kanggo mbedakake karo proyektor tradisional, dheweke diarani proyektor ukuran. Fungsi utamane yaiku ngirim cahya liwat komponen produk kanggo mbentuk proyektor sing saya gedhe, banjur nggunakake film utawa parutan grating standar kanggo nemtokake ukuran produk. Kanthi pangembangan industrialisasi, proyektor pangukuran iki dadi salah sawijining instrumen pangukuran sing paling umum digunakake ing industri manufaktur. Proyeksi reguler dipérang dadi proyeksi vertikal lan proyeksi horisontal. Miturut standar kontras, dipérang dadi proyektor kontur lan proyektor digital.